افسرده ها ۳۰ درصد زودتر به بیماری های مزمن مبتلا می شوند
به گزارش آجاک، یافته های یک پژوهش نشان داده است که مبتلایان به افسردگی، در دوره میانسالی و سالمندی حدود ۳۰ درصد زودتر از دیگران به بیماری های مزمن همچون آرتروز، بیماری های قلبی، فشارخون بالا و رفلاکس معده مبتلا می شوند.
به گزارش گروه علمی ایرنا، وبگاه سای تِک دِیلی در گزارشی آورده است: پژوهشگران با بررسی وضعیت بیشتر از ۱۷۰ هزار بزرگسال ۴۰ تا ۷۱ ساله دریافتند، اشخاصی که سابقه مبتلا شدن به افسردگی داشتند در مقایسه با افراد فاقد سابقه مبتلا شدن به این اختلال روانی، با سرعت بسیار بیشتری به بیماری های مزمن مانند آرتروز، فشار خون بالا و رفلاکس معده مبتلا شدند. این یافته ها نشان دهنده نیاز فوری به یک نظام سلامت است که به جای درمان جداگانه بیماری های روانی و جسمی، آنها را با هم درمان کند.
بر اساس نتایج این پژوهش، که اخیرا در پلاس مِدیسین (PLOS Medicine) انتشار یافت، افراد دارای سابقه مبتلا شدن به افسردگی در مقایسه با افراد فاقد سابقه مبتلا شدن به افسردگی حدود ۳۰ درصد زودتر به بیماری های مزمن جسمی مبتلا می شوند. کِلی فلیت وود (Kelly Fleetwood)، سرپرست گروه پژوهشی از دانشگاه ادینبرو در اسکاتلند، اعتقاد دارد افسردگی باید بعنوان بیماری «کل بدن» شناخته شود. وی بر لزوم مراقبت یکپارچه، که هم به سلامت روان و هم به سلامت جسم توجه می کند، تاکید کرد.
براساس یافته های این پژوهش، سابقه مبتلا شدن به افسردگی یک نشانگر خطر برای مبتلا شدن به بیماری های جسمی مزمن در میانسالی و سالمندی است.
به گفته اعضای این گروه پژوهشی، اشخاصی که افسردگی را تجربه کرده اند بیشتر در معرض مبتلا شدن به بیماری های جسمی مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت هستند؛ با این وجود، نظام های سلامت موجود به جای درمان بیماری های مختلف یک فرد، برای درمان جداگانه هریک از بیماری ها طراحی شده اند. ما به مراقبت های بهداشتی یکپارچه به منظور پشتیبانی از اشخاصی که هم به افسردگی و هم به بیماری های مزمن مبتلا هستند، نیازمندیم.
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره