آجاک - acak آینده پژوهی

اعطای ۱۰۰ میلیون دلار تسهیلات برای توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان

اعطای ۱۰۰ میلیون دلار تسهیلات برای توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان

آجاک: با امضای توافق نامه همکاری میان معاونت علمی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، یکصد میلیون دلار تسهیلات ارزی با هدف توسعه صادرات به شرکت های دانش بنیان اختصاص می یابد.



به گزارش آجاک به نقل از مهر، ظهر امروز ۲۶ آذرماه، با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، و عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی، تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت، توافق نامه ای برای ارائه خدمات مالی، حمایتی، اعتباری و تسهیلات ارزی به شرکت های دانش بنیان بمنظور رشد صادرات محصولات دانش بنیان و تأسیس شتاب دهنده تخصصی توسعه صادرات این محصولات به امضا رسید.
یکی از مهم ترین رویکرد های این توافق نامه، ایجاد سازوکارهای لازم برای اختصاص قسمتی از منابع نظام بانکی و بیمه ای کشور به تامین مالی، سرمایه گذاری و ضمانت شرکتها و محصولات دانش بنیان است. بر طبق این توافق نامه، وزارت امور اقتصادی و دارایی متعهد به اختصاص خط اعتباری و تسهیلات ارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت های دانش بنیان شده است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در قالب این توافق نامه متعهد شده است که از تأسیس و صدور مجوز فعالیت شتاب دهنده تخصصی توسعه صادرات محصولات دانش بنیان با همکاری شرکت مادر تخصصی سرمایه گذاری های خارجی ایران حمایت کند. هدف از راه اندازی این شتاب دهنده، ارائه خدمات تخصصی به شرکتها و محصولات دانش بنیان بمنظور افزایش صادرات است.
شرکت مادر تخصصی سرمایه گذاری های خارجی ایران نیز در قالب این شتاب دهنده تخصصی، اقدام به ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان خواهدنمود. این خدمات شامل نیازسنجی، بازاریابی و فروش بین المللی، تامین مالی ارزی، صدور ضمانت نامه، جذب سرمایه گذاران خارجی برای تولید و صادرات، و ارائه خدمات حقوقی، بانکی، گمرکی و مطالعات بازار به شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران خارجی است.

1403/09/28
13:10:04
0.0 /5
31
تگها: تجهیزات , خدمات , شركت , فناوری
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
آجاک : آینده پژوهی