به مدت ۷ روز در منطقه بین المللی ادامه دارد؛
شروع رقابت های المپیک فناوری در ۵ حوزه فناوری نوظهور
آجاک: رقابت های المپیک فناوری در 5 حوزه فناوری نوظهور شامل هوش مصنوعی، برنامه نویسی، امنیت سایبری، رباتیک و پهپاد، ربات های جنگجو و امنیت سایبری از امروز در منطقه بین المللی ایران شروع شد.
به گزارش آجاک به نقل از مهر، نخستین دوره رقابت های «المپیک فناوری» با شعار «المپیک فناوری، رقابتی برای تعالی» در ۵ رشته اصلی شامل هوش مصنوعی، برنامه نویسی، امنیت سایبری، رباتیک و پهپاد، ربات های جنگجو و امنیت سایبری بصورت رسمی از امروز یکم آبان ماه در منطقه بین المللی ایران (پارک فناوری پردیس) شروع شد و تا ۷ آبان ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد. مراسم افتتاحیه این رویداد امروز سه شنبه از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در مرکز همایش های پارک فناوری پردیس برگزار می گردد و در این مراسم گزارشی از روند برگزاری بخش های مختلف المپیک ارائه خواهد شد.
هر یک از این رقابت ها خود از چندین لیگ مختلف تشکیل شده تا حیطه های مختلف تخصصی را در هر حوزه پوشش دهد. رقابت های برنامه نویسی شامل: لیگ های الگوریتم، JAVA، PHP و Front-end، رقابت های هوش مصنوعی شامل لیگ های پردازش متن، پردازش داده و پردازش تصویر، رقابت های رباتیک شامل لیگ خودرو های خودران، ربات های ورزشی، ربات های امدادگر، ربات های جنگنده، ربات های پرنده، رقابت های پهپادی شامل لیگ پرنده های سرعتی، لیگ پرنده های فضای بسته و رقابت های امنیت سایبری لیگ Red Team و Blue Team، لیگ CTF هستند. قوانین هر یک از لیگ ها مطابق با قوانین جهانی در آن حوزه فنی است و برای داوری از افراد خبره و اساتید دانشگاه دعوت به عمل آمده است.
شناسایی استعدادها، ارتقا تخصص ها، به کارگیری استعدادهای برتر، ترویج همکاری و کار تیمی و تشویق نوآوری و خلاقیت از اهداف برگزاری المپیک فناوری محسوب می شود. بطوریکه شرکت در المپیک فناوری، فرصتی برای افزایش تخصص ها، یادگیری مفاهیم جدید و تعامل با اشخاص دیگر در عرصه های مشابه را فراهم می آورد. از طرف دیگر نیز بهره بردار اصلی این رقابت ها شرکت های فناور فعال خواهند بود تا بتوانند نیروی انسانی نخبه و با استعداد را بوسیله این رقابت ها شناسایی و جذب کنند. مسابقات المپیک فناوری، افراد را به همکاری و تعامل در تیم ها تشویق می کنند. این تجربه می تواند مهارت های ارتباطی و توانایی کار در گروه را تقویت کند. ارائه راهکارهای نوآورانه و خلاقانه به مسائل مطرح شده نیز همچون مطالبی است که می توان در ارتباط با تقویت نیاز کسب وکارها به آن اشاره نمود.
بخش های اصلی المپیک فناوری عبارت است از بخش های رقابتی: رقابت های اصلی در پنج حوزه فناوری ذکر شده در بالا در این بخش ها انجام می شود. بوتکمپ های تخصصی: ارائه آموزش های تخصصی فنی به افراد علاقمند با رویکرد جذب آنها در شرکت های فناور. ایستگاه کار و اشتغال: با احصای فرصت های شغلی از شرکت های فناور فعال، مبادرت به معرفی نیروی انسانی دانشی و برگزاری جلسات مصاحبه در روزهای برگزاری رویداد می کند. استیج های تخصصی: محلی برای حضور صاحب نظران و سخنرانان برای بیان دیدگاه ها و مسائل روز هر حوزه.
جزئیات رقابت های المپیک فناوری در ۵ بخش نیز به شرح زیر است؛
هوش مصنوعی
رقابت های هوش مصنوعی المپیک فناوری محل گردهمایی استعدادهای این حوزه است. مشارکت کنندگان در این رقابت ها دانش، مهارت، خلاقیت و سطح تخصص خودرا در یک سری رویدادهای چالش برانگیز و هیجان انگیز به نمایش می گذارند و با دیگر نفرات به رقابت می پردازند. مخاطبین این رویداد همه آنهایی که در شروع مسیر جذاب هوش مصنوعی هستند، دانشجویان کارشناسی رشته های کامپیوتر، برق، مکانیک، صنایع، ریاضی و عموم افراد مشتاق مباحث هوش مصنوعی و علم داده هستند.
همه علاقه مندان برنامه نویسی و آنهایی که در شروع مسیر جذاب برنامه نویسی هستند، دانشجویان کارشناسی رشته های کامپیوتر، برق، مکانیک، صنایع، ریاضی، افراد مشتاق مباحث هوش مصنوعی و علم داده از مخاطبان اصلی این رویداد به شمار می روند. لیگ های رقابتی در ۳ بخش پردازش متن، پردازش تصویر و پردازش داده به رقابت می پردازند. رقابت فینال با دعوت از حدود ۲۰۰ نفر از برگزیدگان مرحله مقدماتی برگزار می گردد و نهایتاً، تیم های برتر در هر مسیر جوایز نقدی، مدال، تندیس و تقدیرنامه دریافت می کنند.
امنیت سایبری
مسابقه امنیت سایبری در المپیک فناوری بمنظور شناسایی برجسته ترین استعدادها و ذهن های خلاق در عرصه امنیت سایبری انجام می شود. این مسابقه فرصتی منحصر به فرد برای شرکت کنندگان فراهم می آورد تا توانمندی های فنی خودرا در مقابل چالش های متنوع و هیجان انگیز به آزمون بگذارند. هدف این مسابقه، تقویت فرهنگ امنیت اطلاعات، تشویق به اشتراک گذاری دانش و تجربه ها و ارتقا سطح آمادگی برای مقابله با تهدیدات سایبری است.
افرادی که با موفقیت رقابت مقدماتی را پشت سر گذاشته اند، با یکدیگر به رقابت می پردازند. رقابت فینال همزمان با برگزاری رویداد المپیک فناوری با حضور ۱۵۰ نفر از برگزیدگان مرحله مقدماتی در محل پارک فناوری پردیس انجام می شود. نفرات اول، دوم و سوم هر لیگ، جوایز نقدی، مدال، تندیس و تقدیرنامه دریافت می کنند.
برنامه نویسی
مسابقه برنامه نویسی المپیک فناوری بمنظور گردهمایی نخبگان و استعدادهای برتر برنامه نویسی انجام می شود. این رقابت ها بستری برای شرکت کنندگان فراهم می آورد تا مهارت ها، خلاقیت و دانش فنی خودرا در محیطی رقابتی و هیجان انگیز به نمایش بگذارند. هدف این مسابقه، شناسایی و پرورش توانمندی های برجسته در برنامه نویسی، ایجاد فرصت های یادگیری و تبادل دانش و تجارب بین شرکت کنندگان است. با شرکت در این مسابقه، می توانید ابتکارات خودرا به جهان نشان دهید و در کنار بهترین های این حوزه، تجربه ای بی نظیر کسب کنید.
همه علاقه مندان برنامه نویسی و آنهایی که در شروع مسیر جذاب برنامه نویسی هستند، دانشجویان کارشناسی رشته های کامپیوتر، برق، مکانیک، صنایع، ریاضی و افراد مشتاق مسابقات الگوریتمی مثل ACM از مخاطبان اصلی این رویداد به شمار می روند. لیگ های رقابتی این مسابقات عبارت است از فرانت-اند، پایتون/جنگو، بک-اند و الگوریتم.
افرادی که با موفقیت رقابت مقدماتی را پشت سر گذاشته اند، با یکدیگر به رقابت می پردازند. رقابت فینال هر یک از لیگ ها همزمان با حضور ۲۰۰ نفر از برگزیدگان مرحله مقدماتی انجام می شود. نفرات اول، دوم و سوم هر لیگ، جوایز نقدی، مدال، تندیس و تقدیرنامه دریافت می نمایند.
ربات های جنگجو
مسابقه ربات های جنگجوی المپیک فناوری بمنظور کشف و پرورش استعدادهای برجسته در حوزه های مرتبط انجام می شود. این رویداد بی نظیر، فرصتی را برای علاقه مندان به ربات های جنگجو فراهم می آورد تا توانمندی های خلاقانه و مهارت های فنی خودرا در مقابل چالش های جذاب به نمایش بگذارند. هدف این رقابت ها، ترویج نوآوری و تبادل دانش در حوزه رباتیک، تشویق به همکاری و ارتقا سطح تکنولوژی رباتیک در جامعه است.
مخاطبین رویداد علاقه مندان به حوزه های مکانیک، الکترونیک و آنهایی که در شروع مسیر جذاب رباتیک هستند و دانشجویان کارشناسی رشته های مهندسی هستند.
لیگ ها در بخش های جنگجوی دانش آموزی، جنگجوی سبک وزن و جنگجوی سنگین وزن به رقابت می پردازند. افرادی که با موفقیت رقابت مقدماتی را پشت سر گذاشته اند، با یکدیگر به رقابت می پردازند. رقابت فینال هر یک از لیگ ها همزمان با برگزاری رویداد المپیک فناوری با حضور نفرات برگزیده مرحله مقدماتی در محل پارک فناوری پردیس انجام می شود. نفرات اول، دوم و سوم هر لیگ، جوایز نقدی، مدال، تندیس و تقدیرنامه دریافت می کنند.
پهپادها
رقابت پهپادی المپیک فناوری بمنظور شناسایی بالاترین استعدادها و مهارت های فنی این حوزه انجام می شود. این رقابت هیجان انگیز، فرصتی برای نوآوران و مهندسان پهپاد فراهم می آورد تا توانایی های خودرا در طراحی، ساخت و کنترل پهپادها به نمایش بگذارند. هدف این مسابقه، ترویج فناوری پهپاد، ایجاد بستری برای تبادل ایده ها و تجربیات و کشف راهکارهای نوآورانه در استفاده از پهپادها در حوزه های مختلف است.
مخاطبین رویداد همه علاقه مندان به حوزه های مکانیک، الکترونیک و آنهایی که در شروع مسیر جذاب پهپادی هستند و دانشجویان کارشناسی رشته های مهندسی هستند. لیگ های پهپادی در بخش های پهپادهای سرعتی، پهپادهای خدمات رسان و پهپادهای امدادی به رقابت می پردازند. رقابت فینال هر یک از لیگ ها همزمان با برگزاری رویداد المپیک فناوری با حضور نفرات برگزیده مرحله مقدماتی در محل پارک فناوری پردیس انجام می شود. نفرات اول، دوم و سوم هر لیگ، جوایز نقدی، مدال، تندیس و تقدیرنامه دریافت می کنند. رباتیک
هدف مسابقه رباتیک المپیک فناوری، ترویج نوآوری و تبادل دانش در حوزه رباتیک، تشویق به همکاری و ارتقای سطح تکنولوژی رباتیک در جامعه است.
این مسابقات در بخش های رقابت های چالشی، رقابت های نوجوانان و رقابت های شبیه سازی برگزار می گردد که به شرح زیر است؛
رقابت های چالشی شامل دو رقابت خودرو های خودران (دانشجویی / زیر ۱۹ سال) و رقابت نوآوری و کسب وکار (دانشجویی / زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال) است. رقابت های نوجوانان شامل رقابت ربات امدادگر (زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال)، رقابت ربات های ورزشی (زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال)، رقابت ماموریت غیرممکن (زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال) و رقابت هاکی (دانشجویی / زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال) است.
رقابت های شبیه سازی نیز رقابت شبیه سازی خودرو های خودران (دانشجویی / زیر ۱۹ سال)، رقابت شبیه سازی ربات های پرنده (دانشجویی / زیر ۱۹ سال) و رقابت شبیه سازی خانه هوشمند (زیر ۱۹ سال / زیر ۱۴ سال) را شامل می شود.
استیج المپیک فناوری با نام LevelUp برگزار می شود
همچنین همزمان با برگزاری المپیک فناوری ۱۴۰۳، استیج المیپک فناوری با نام LevelUp با سخنرانی مدیران ارشد فناوری شرکت ها، اساتید دانشگاه ها، صاحبین کسب وکار و کارشناسان ارشد این حوزه انجام می شود.
محتوای رویداد شامل سخنرانی، پنل های بحث و گفت و گو، پخش فیلم و مستند و… بوده و مطالبی مانند انتقال تجربه، آموزش مهارت های نرم، ترندشناسی آینده، مسیرهای یادگیری مهارت و آموزش تکنولوژی (تخصصی / ساینس بیس) نوآوری در آن مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد. این رویداد در ایام دوم لغایت ششم آبان ماه از ساعت ۹: ۳۰ لغایت ۱۸: ۳۰ در آمفی تئاتر فن بازار واقع در منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) انجام می شود.
مراسم اختتامیه رویداد المپیک تکنولوژی روز دوشنبه ۷ آبان ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۷ با حضور شخصیت های برجسته و مسئولان حوزه علم و فناوری در محل سالن چندمنظوره پارک فناوری پردیس انجام می شود.
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره