در همكاری معاونت علمی با بنیاد مستضعفان؛
مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار
به گزارش آجاک، راه اندازی مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با امضای توافق نامه ای توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رسماً کلید خورد.
به گزارش آجاک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور و با امضای این توافق نامه، مرکز هم آفرینی نوآوری صنایع غذایی با محوریت توسعه طرح های تحقیقی در حوزه غذایی و زیست بوم فناوری شامل شتاب دهنده ها، استارتاپ ها و شرکتهای دانش بنیان در رابطه با تکمیل زنجیره ارزش غذایی ایجاد خواهد شد.
این اقدام که در سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» اجرایی می شود، فضای کار اختصاصی و اشتراکی فعالان عرصه تولید اقلام راهبردی اولویت دار صنایع غذایی و محصولات فراسودمند و بستر لازم برای پاسخ گویی به اولویت ها و نظام مسائل حوزه امنیت غذایی را به شکل جدی فراهم خواهد نمود.
مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با بهسازی فضایی به مساحت بیشتر از ۲۰ هزار مترمربع در نزدیک ترین محل به دانشگاه های برتر تهران طی دو سال به بهره برداری خواهد رسید و با تشکیل فب لب (FabLab) بزرگ ساخت و تولید در رابطه با صنایع غذایی به فضایی حرفه ای برای تبدیل ایده به محصول و کسب و کارهای فناورانه در محیطی تخصصی تبدیل می شود.
ایجاد فضای مناسب برای استقرار و فعالیت شرکتهای نوپا و صاحبان ایده و کمک به تجاری سازی، تأمین مالی و توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان، گامی مهم در جهت جهش تولید با مشارکت مردم و بهسازی محیط های صنعتی با هدف ایجاد زیرساخت رشد سرمایه انسانی کشور برای عرضه خدمات حرفه ای کسب و کار خواهد بود.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره