نخستین گام فناوری و نوآوری با ایجاد مراکز نوآوری
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به سیر تکاملی زیست بوم فناوری و نوآوری در پژوهشگاه ها اظهار داشت: در گام اول با ایجاد مراکز نوآوری باید به این چرخه ورود کرد و سپس در گام های بعدی با ایجاد مراکز رشد واحدهای فناور و در نهایت ایجاد قطب های فناوری و نوآوری زنجیره زیست بوم فناوری و نوآوری تکمیل شود.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر علی خیرالدین در مجمع پژوهشگاه های ملی کشور که در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد، به ارائه سخنانی پیرامون تقویت جایگاه و نقش پژوهشگاه ها در توسعه و تجاری سازی فناوری و حل مشکلات و چالش های کشور پرداخت.
وی با اشاره به راهبردهای معاونت فناوری و نوآوری در جهت تقویت این جایگاه اظهار داشت: ما در ۵ بخش توسعه، تکمیل و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور، تجاری سازی فناوری و اشتغال آفرینی دانش بنیان، آموزش و ترویج کارآفرینی و فرهنگ دانش بنیانی در کشور، طراحی، تدوین و پایش نظام ملی نوآوری در زمینه آموزش عالی و ماموریت گرایی و هدایت ظرفیت های فناورانه در جهت حل مسائل کلان کشور راهبردهای خودرا ارائه کرده ایم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم اظهار داشت: تشویق و تسهیل ایجاد مراکز کارآفرینی و نوآوری، مراکز رشد، پردیس های فناوری و نوآوری و پارک های علم و فناوری در دانشگاه ها، دستگاه های دولتی و بخش خصوصی و پشتیبانی از ایجاد قطب های فناوری و نوآوری در پژوهشگاه ها همچون برنامه های ما در جهت توسعه، تکمیل و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور است.
وی با اشاره به سیر تکاملی زیست بوم فناوری و نوآوری در پژوهشگاه ها، اضافه کرد: در گام اول با ایجاد مراکز نوآوری باید به این چرخه ورود کرد و سپس در گام های بعدی با ایجاد مراکز رشد واحدهای فناور و در نهایت ایجاد قطب های فناوری و نوآوری زنجیره زیست بوم فناوری و نوآوری تکمیل شود.
هچنین در این جلسه دکتر علی باقر طاهری نیا، رییس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و دبیر مجمع پژوهشگاه های ملی کشور از اعلام آمادگی پژوهشگاه های ملی برای پذیرش دانشجوی بورسیه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا آگاهی داد.
سپس دکتر نکومنش، رییس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران به معرفی ماموریت ها، ظرفیت ها و توانمندی های این پژوهشگاه پرداخت.
وی با اشاره به روند افزایشی طرح های فناور در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران اظهار داشت: این پژوهشگاه باتوجه به ظرفیت موجود در جهت توسعه فناوری گام های بزرگی برداشته و بنابر اعلام ISC در آخرین رتبه بندی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی ایران در میان پنج پژوهشگاه برتر کشور قرار گرفته است.
رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران اضافه کرد: با ایجاد کانون های تحقیقاتی پلیمرهای مهندسی و غشاء و تشکیل هسته چاپ سه بعدی در حوزه هم افزایی و تحقیقات متمرکز کارهای شایان توجهی داشته ایم.
در بخش پایانی این جلسه دکتر شعبانی، رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی به ارائه سخنانی پیرامون تحول و بازبینی در ماموریت پژوهشگاه ها با هدف اثربخشی نتایج پژوهش در جامعه پرداخت.
به نقل از وزارت علوم، دکتر خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم و رؤسای پژوهشگاه های ملی کشور بعد از این جلسه از مرکز تجاری سازی و نوآوری پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بازدید کردند.
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره