آجاک - acak آینده پژوهی
طراحی نخبگان ایرانی

رونمایی از لباس ضد كرونای كادر درمان

رونمایی از لباس ضد كرونای كادر درمان

لباس جدید ضدکرونای کادر درمان که توسط چهاردانشجوی نخبه طراحی شده است در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی گردید.


فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران امروز چهارشنبه در این مراسم اظهار داشت: این لباس ایزوله هیدرولیک به سبب مختصات فنی کاری نوآورانه و منحصر به فرد است.
دکتر علیرضا زالی اضافه کرد: با اهمیت ترین خاصیت این محصول داخلی این است که توسط یک جمع دانشجویی و در امتداد تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی دانشجویان صورت گرفته است. این تیم چهار نفره با کار فشرده و نگاهی علمی موفق به تولید این محصول ۱۰۰ درصد وطنی برای حفاظت و صیانت از جان مدافعان سلامت شدند.
وی ضمن تبیین روند تولید این لباس محافظتی اشاره کرد: مجریان اصلی برای تهیه این لباس ضمن حضور در بخش های بالینی و گفت و گو با مدافعان سلامت این محصول را مطابق با نیاز سنجی میدانی و بصورت کاربردی تولید کردند.
به گفته زالی خاصیت های مناسب ارگونومیک، یکسره بودن و افزایش ایمنی، بالا بودن سطح تهویه و ضدتعریق بودن، نفوذ ناپذیری نسبت به سایر آلاینده ها، قابلیت شست وشو، سبکی، راحتی فیزیکی و مکانیکی همچون مزایای مهم این لباس جدید طراحی شده است.
وی تکریم مدافعان سلامت رامحور اصلی این مراسم نمادین برشمرد و ضمن تقدیر از رشادت و ایثارگری آنان در یک سال قبل تصریح کرد: از شروع شیوع ویروس کرونا تا حالا تعداد زیادی از کادر درمان و بهداشت کشور در حین خدمت به بیماران به کرونا مبتلا شده و حدود ۳۰۰ نفر از آنان نیز به شهادت رسیدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه کارکنان نظام سلامت بالاترین احتمال مبتلاشدن به بیمار کرونا را دارند اظهار داشت: مطالعات نشان داده باتوجه به میزان بالای مواجهه این افراد با ویروس خصوصاً در بخش های کرونائی سه تا چهار برابر بیشتر از سایر افراد به بیماری مبتلا می شوند.
زالی بالاترین میزان مبتلاشدن به کرونا را مربوط به کارکنان نظام سلامت در استان تهران ذکر کرد که به سبب حجم بالای بیماران، گستردگی و تنوع خدمات ارائه شده و همین طور ارجاع بیماران به تهران صورت می گیرد و اضافه کرد: تا حالا حدود پنج هزار و ۷۰۰ نفر از کادر بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مبتلا به کرونا شده اند.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این پروژه حاصل تلاش تیمی چهارنفره متشکل از دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و استاد راهنما، منیر سید صالحی مدیر پروژه و معااون اجرائی معاونت دانشجویی و فرهنگی، سیامک برزیده دانشجوی دانشگاه، حامد اسد زاده کارشناس ارشد مهندسی طراحی صنعتی است.





1399/12/03
12:41:35
0.0 /5
530
تگها: پزشكی , خدمات , طراحی , كاربر
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
آجاک : آینده پژوهی