تقدیر از ۶۸ پژوهشگر برگزیده دانشگاه شهید بهشتی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه در آیین تقدیر از پژوهشگران سال جاری از 68 پژوهشگر برگزیده این دانشگاه تقدیر خواهد شد، اظهار داشت: در گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» آیت الله دکتر محقق دامـاد از دانشگاه شهید بهشتی بعنوان «چهره علوم انسانی» معرفی می شود.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر بابک شکری از برگزاری مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی آگاهی داد و اظهار داشت: همزمان با هفته پژوهش، سی امین مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی، باهدف اشاعه و ترویج روحیه و فرهنگ پژوهشگری، ارتقاء سطح پژوهش و فناوری، تشویق پژوهشگران و معرفی ظرفیت ها و توانمندی های پژوهش و فناوری دانشکده ها و پژوهشکده ها به سبب محدودیت های ناشی از همه گیری ویروس کووید 19 به صورت مجازی انجام می شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: در سی امین مراسم تقدیر از پژوهشگران و فن آوران برگزیده دانشگاه، از پژوهشگران در سه حوزه دانشی علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی در پنج بخش «پژوهشگر شاخص، پژوهشگر برگزیده برحسب اندیسH5 یا میزان ارجاعات 5سال اخیر، پژوهشگر برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه، پژوهشگر برگزیده برمبنای انتشار مقاله در لیست عالی یا کتاب نفیس و جوایز ملی، بین المللی و ثبت اختراع» تقدیر خواهد شد.
شکری، با اشاره به تعداد پژوهشگران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در سال 1399 اشاره کرد: در آیین تقدیر از پژوهشگران امسال، از 68 پژوهشگر برگزیده تقدیر خواهد شد؛ 10 نفر از این تعداد بعنوان پژوهشگر شاخص، 30 نفر پژوهشگر برگزیده در شاخه های H5 و میزان ارجاعات، ارتباط با صنعت، چاپ مقاله در لیست عالی و کتاب نفیس در سه حوزه علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی معرفی می گردند. همین طور 12 نفر از اعضاء هیأت علمی در حوزه جوایز ملی، بین المللی و ثبت اختراع و 10 نفر بعنوان دانشجوی پژوهشگر برگزیده، کارشناس پژوهش و سه کارشناس پژوهشگر برگزیده نیز تقدیر خواهد شد.
وی از رونمایی دو سامانه خیام و علم سنجی در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده آگاهی داد و اضافه کرد: سامانه علم سنجی، وضعیت پژوهش اعضای هیات علمی را رصد می کند. سامانه خیام، عنوان سیستم تحت وبی است که اطلاعات رسته بندی نشریه های خارجی برای عموم مراجعه کنندگان به وب سایت را به نمایش می گذارد. این سامانه محدود به کاربران و اعضا نمی گردد بلکه بازدیدکنندگان سامانه خیام در اقصی نقاط جهان، بدون نیاز به اطلاعات کاربری خاص یا عضویت در آن، می توانند آخرین نتایج تغییرات به وجود آمده در رسته بندی نشریه ها و مجلات علمی و تخصصی الکترونیکی که توسط داوران منتخب دانشگاه شهید بهشتی انجام گرفته را مشاهده کنند.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، شکری با اشاره به برگزاری گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی اشاره کرد: در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری و در روز ۲۶ آذر ماه که با نام «پژوهش و فناوری و علوم انسانی» نامگذاری شده است، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» انجام می شود. در این مراسم ضمن برگزاری میزگردها و ارائه مباحث تخصصی، از چهره های ماندگار علوم انسانی و نظریه پردازان دانشگاه های تراز اول در حوزه علوم انسانی کشور تقدیر خواهد شد که آیت الله دکتر محقق دامـاد از دانشگاه شهید بهشتی بعنوان «چهره علوم انسانی معرفی» می شود.
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره