آجاک - acak آینده پژوهی

سفارش هایی برای شستن لباس های بیماران كرونایی

سفارش هایی برای شستن لباس های بیماران كرونایی

به گزارش آجاك محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی تهران بر مبنای شواهد موجود، درباره تمیز كردن و ضدعفونی كردن لباس های بیمار می گویند: استفاده از دستكش یك بار مصرف و ماسك مناسب هنگام تمیزكاری و ضدعفونی كردن ضروری می باشد. برای شستن ملافه های تخت، پوشش بالش ها، پتو، پرده ها و لباس ها از ماشین لباسشویی و شوینده مناسب و ترجیحا آب داغ استفاده گردد.


به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار مطلبی سفارش هایی را درباره تمیز و ضدعفونی کردن لباس های بیماران بیان کرده اند.
آنها می گویند: مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های آمریکا و سازمان بهداشت جهانی در مورد تمیز کردن و ضدعفونی لباس های فرد مبتلا به ویروس کرونا موارد زیر را پیشنهاد می کند:
۱) پیش از شروع تمیز کردن، ماسک جراحی و یک جفت دستکش پوشیده شود. از لمس صورت و چشم ها در طول تمیزکاری خودداری شود.
۲) پنجره ها بمنظور تهویه باز نگه داشته شوند.
۳) از پرتاب کردن لباس ها خودداری شود. از ماشین لباسشویی و شوینده مناسب و ترجیحا آب داغ برای شستن استفاده گردد. شستشو با آب داغ ۷۰ درجه سانتی گراد و شوینده برای حداقل ۲۵ دقیقه سفارش می شود. اگر شست وشو با آب دمای کمتری انجام می شود از ماده شیمیایی مناسب برای دمای پایین و با غلظت مناسب برای شست وشو استفاده گردد.
۴) هنگام خشکشویی لباس ها (برای مثال در بیمارستان) تنظیمات به شکلی انتخاب شوند که گرم ترین آب برای شست وشو استفاده گردد. لباس های کثیف که در تماس با یک فرد بیمار بوده را می توان با لباس های سایر افراد شست وشو داد. چرخ دستی یا هر وسیله ای که برای حمل و نقل لباس های شستنی استفاده می شود طبق دستورالعمل های مذکور تمیز و ضدعفونی شوند.
۵) هنگام شستن یا قرار دادن لباس ها در ماشین لباسشویی از تکان دادن آنها خودداری شود تا از پراکنده شدن ویروس های احتمالی موجود بر سطح آنها جلوگیری شود.
۶) در صورتیکه امکان شستشوی لباس ها بلافاصله بعد از درآوردن آن، وجود ندارد در سبد لباسی که درون آن پلاستیک هست قرار گیرند. در این صورت در طول زمانی که میزبان زنده وجود ندارد، ویروس ها از بین می روند. حتی اگر البسه آلوده به ویروس ها باشند، تنها در صورتی بیماری اتفاق می افتد که دست ها به لباس آلوده مالیده و سپس دهان، چشم و بینی با آنها لمس شود.
۷) اگر افراد هنور برای تشخیص ویروس کرونا آزمایش می دهند، وسایل شخصی و سایر وسایل مورد استفاده آنها مانند بالش، تشک، فرش و کوسن تا زمانی که عفونت آنها اختتام یابد مورد استفاده قرار نگیرد.
۸) سطل ها با خیساندن در ماده ضدعفونی کننده یا محلول سفیدکننده ضدعفونی شوند.
۹) بعد از تکمیل تمیزکاری و ضدعفونی، دستکش ها درآورده شده و دست ها با آب و صابون شسته شوند.
۱۰) ماسک جراحی برداشته شده و دیگربار، دست ها با آب و صابون شسته شوند.
۱۱) دستکش ها و ماسک در کیسه های زباله یا پلاستیک های دو لایه به دور انداخته شوند.
بطور کلی، استفاده از دستکش یک بار مصرف و ماسک مناسب هنگام تمیزکاری و ضدعفونی کردن ضروری می باشد. برای شستن ملافه های تخت، پوشش بالش ها، پتو، پرده ها و لباس ها از ماشین لباسشویی و شوینده مناسب و ترجیحا آب داغ استفاده گردد.




منبع:

1399/04/16
17:12:33
5.0 /5
1778
تگها: پزشكی , پژوهش , تحقیقات , سازمان
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
آجاک : آینده پژوهی