آجاک - acak آینده پژوهی

برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی

برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی

آجاک: خیلی از محبوب ترین غذاهای آماده متشکل از برنج و گوشت گاو است. حالا، دانشمندان در کره موفق شده اند سلول های گوشتی را در داخل دانه های برنج رشد دهند تا یک غذای آماده همه جانبه ایجاد کنند.


به گزارش آجاک، سوهیئون پارک (Sohyeon Park)، از دانشگاه یونسی (Yonsei)، کره جنوبی، می گوید: تصور کنید که تمام مواد مغذی مورد نیاز خودرا از برنج پروتئینی بدست آوریم.
برنج هم اکنون سطح مواد مغذی بالایی دارد، اما افزودن سلول های دامی به آن می تواند آنرا بیشتر تقویت کند. ما بطور معمول پروتئین مورد نیاز خودرا از گوشت به دست می آوریم، اما تولید گوشت، منابع و آب زیادی مصرف و گازهای گلخانه ای زیادی آزاد می کند.
گوشت گاو پرورشی بطور معمول از سلول های گاو که در یک «داربست بیولوژیکی» تولید شده از ژلاتین یا کلاژن قرار داده شده است، رشد می کند که به آن اجازه می دهد شبیه برش های واقعی گوشت باشد.
در این گزارش بیشتر درباره ی این اختراع بخوانید.
5858



منبع:

1402/11/29
10:12:26
0.0 /5
449
تگها: تقویت
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
آجاک : آینده پژوهی