آجاک - acak آینده پژوهی
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خبر داد

طراحی اپلیكیشن تغذیه، ایمنی و كرونا

طراحی اپلیكیشن تغذیه، ایمنی و كرونا

به گزارش آجاك رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور از طراحی اپلیكیشنی برای پاسخ به نیاز روز جامعه جهت دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و كاربردی با نام تاك (تغذیه، ایمنی و كرونا) آگاهی داد و اظهار داشت: این اپلیكیشن الان جهت استفاده عموم به صورت رایگان قابل بارگذاری است.


به گزارش آجاك به نقل از ایسنا، دكتر جلال الدین میرزای رزاز با بیان این خبر اظهار نمود: بیماری ناشی از ویروس كرونا حد و مرز نمی شناسد و آنچنان بی پروا می تازد كه ارتش بهداشتی جهان در مقابل آن به چالش افتاده است. چالشی كه در قرن گذشته بی سابقه بوده است و تعداد موارد مبتلا به این بیماری به قدری سریع رو به افزایش است كه از ظرفیت درمانی در ایران و خیلی از كشورها فراتر رفته است. این مساله بیشتر از پیش ارجحیت پیشگیری نسبت به درمان را برای نظام سلامت گوشزد كرده است.
وی اضافه كرد: در این میان یكی از حیطه های مهم و مورد اقبال جبهه پیشگیری، تغذیه و تقویت سیستم ایمنی بدن و هم اطمینان از ایمنی موادغذایی است كه بالطبع با عنایت به جذابیت آن و نگرانی های مردم در این خصوص بستری برای اشاعه اطلاعات ناصواب و بی پشتوانه توسط افراد غیر صلاحیت دار هم شده است. همین مساله سبب گشته است كه خیلی از هم میهنان گرفتار سردرگمی در كسب اطلاعات تغذیه ای در عرصه مجازی شوند و سودجویان هم در این جولانگه به دنبال سود و منفعت باشند. این در شرایطی است كه ظرفیتی بالغ بر ۹۰۰۰ دانش آموخته تغذیه با توزیع جغرافیایی فراگیر از ۲۵ دانشگاه در سراسركشور وجود دارد كه می تواند تاثیر بسزایی در سطح ملی برای ارتقاء سلامت عمومی جامعه داشته باشد.
رزاز خاطرنشان كرد: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران بعنوان اصلی ترین متولیان سلامت تغذیه ای كشور با بهره گیری از ظرفیت دانش آموختگان علوم تغذیه و در جهت ایفای مسئولیت اجتماعی خود، در چارچوب یك حركت بی نظیر جهادی و هدفمند در كوتاه ترین زمان ممكن، اپلیكیشن ویژه ای برای پاسخ به نیاز روز جامعه برای دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و كاربردی با نام تاك (تغذیه، ایمنی و كرونا) طراحی نموده اند كه الان جهت استفاده عموم به صورت مجانی از تارنمای این اپلیكیشن به نشانی tacapp.ir قابل بارگذاری است. طراحی و تأمین محتوای این اپلیكیشن با همت و كار شبانه روزی دلدادگان سلامت هم میهنان انجام شده است كه به جرأت می توان گفت حركتی بی نظیر و مثال زدنی در جهان است.
وی افزود: در این اپلیكیشن با بررسی دقیق فضای مجازی و استخراج پرسش های متداول در مورد مراقبت های تغذیه ای در سه بخش اصلی پیشگیری، درمان و مراقبت های تغذیه ای دوران بعد از نقاهت بیماری ناشی از كرونا و همینطور دستورالعمل های رسمی نهادهای مرجع علمی، پاسخ هایی مبتنی بر شواهد و كاربردی به پرسش ها و شبهات تغذیه ای عرضه شده است. همینطور با بهره گیری از گسترده ترین شبكه مجازی دانش آموختگان تغذیه، در صورتیكه پرسش كاربران در مجموعه طبقه بندی شده سؤال های متدوال یافت نشود، با اتصال به كارشناسان زبده علوم تغذیه از راه اپلیكیشن، به صورت آنلاین به این پرسش ها به صورت اختصاصی هم پاسخ داده خواهد شد.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی تصریح كرد: علاوه براین، در چارچوب عرضه خدمات تغذیه ای مجازی از راه تاك، اهداف دیگری هم همچون ارتقاء انسجام جامعه دانش آموختگان تغذیه، ارتباط مؤثر با گروه های اجتماعی مختلف برای ارتقاء سواد تغذیه ای و همینطور ایجاد یك بستر پویا برای كسب تجربه های آموخته برای مواجهه با شرایط بحرانی تهدیدكننده سلامت هم دنبال شده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، رزاز با بیان این كه تمامی هم میهنان و پارسی زبان سراسر جهان می توانند با بهره مندی از این اپلیكیشن و معرفی آن به دیگران، ما را در دستیابی به اهداف اجتماعی و ارتقاء سلامت عمومی یاری برسانند، اظهار نمود: امیدواریم با گسترش استفاده از این اپلیكیشن، شرایط آسان تری برای عبور از این بحران برای مردم عزیزمان فراهم گردد و هم كادر درمانی و نظام سلامت كشور در كنار درمان های معمول و رایج بتوانند از حمایت های تغذیه ای كه جزء لاینفك درمان بوده و تاثیر درمان را زیاد می كند، بهره مند شوند.





منبع:

1399/01/05
23:46:37
5.0 /5
3002
تگها: آنلاین , اپل , پزشكی , تجربه
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آجاک : آینده پژوهی