اختراع چوب های غذاخوری که افراد را بی نیاز از خوردن نمک می کند
محققان ژاپنی چوب های غذاخوری کامپیوتری اختراع کردند که طعم نمک را در غذا بالا می برد و استفاده از آن برای کسانی مفید می باشد که باید میزان سدیم را در رژیم روزانه خود کاهش دهند.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری سی ان ان، این محصول که توسط هومی میاشیتا استاد دانشگاه میجی ژاپن و شرکت ساخت نوشیدنی کرین هولدینگز توسعه داده شد با استفاده محرک الکترونیکی و یک کامپیوتر خرد که روی دست فرد بسته می شود، مزه ها را تقویت می کند.
میاشیتا در این مورد اظهار داشت: این وسیله از جریان ضعیف برقی برای انتقال یون های سدیم از غذا و از راه چوب های غذاخوری به دهان فرد منتقل می شود و آنجا احساس نمک را تولید می کند ازاین رو مزه نمک در غذا یک ونیم برابر می شود.
این استاد دانشگاه میجی و همکارانش در آزمایشگاه راه های مختلفی را آزمودند که فناوری بتواند حس های انسانی را افزایش دهد.
وی همینطور صفحه تلویزیون قابل لیس زدن اختراع کرده بود که مزه های مختلف غذا را منتقل می کند.
این اختراع به صورت خاص برای مردم ژاپن مفید می باشد چونکه مصرف نمک در این کشور بالاست و یک فرد بزرگسال ژاپنی به صورت متوسط روزانه ۱۰ گرم نمک مصرف می کند که ۲ برابر مصرف معیار اعلام شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. دریافت اضافی سدیم به فشار خون بالا، حمله قلبی و دیگر بیماری ها منجر می شود.
آی ساتو محقق شرکت کرین اظهار داشت: اگر بخواهیم نمک کمتری مصرف نماییم، یا باید غذاهای محبوب را از رژیم غذایی خود حذف نماییم یا غذاهای کم مزه تر را تحمل نماییم.