آجاک - acak آینده پژوهی

همه گیری کووید-۱۹ نحوه کار سازمان ها را برای همیشه تغییر می دهد

همه گیری کووید-۱۹ نحوه کار سازمان ها را برای همیشه تغییر می دهد

کارشناسان فناوری می گویند: بحران کووید-۱۹ نه تنها سازمان ها را به تسریع تحولات دیجیتالی خود مجبور می سازد، بلکه نحوه کار کارمندان را هم برای همیشه تغییر می دهد.


به گزارش آجاک به نقل از ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی itworldcanada، «یگل تامپسون»، معاون بازاریابی محصول شرکت «بلک بری» در وبینار اخیر پایگاه اینترنتی itworldcanada، اظهار داشت: این موقعیت ها در زمان های غیرعادی ایجاد می شوند.
وی اضافه کرد: اغلب سازمان ها در صورت شکست یک مرکز داده یا منطقه، دارای برنامه های تداوم کسب و کار هستند، اما مبحث بی سابقه زمانی پیش می آید که همه چیز از دسترس خارج می شود.
در دوران همه گیری کووید-۱۹، سازمان ها مجبور شدند برای جمعیت عظیمی از کارمندانی که هیچگاه برای کار در خانه آموزش ندیده اند، چاره ای بیابند.
تامپسون اظهار داشت: این یک استراتژی دفاعی است، اما مردم هم اکنون دورکاری را برای دراز مدت در نظر گرفته اند. به تصور من همه چیز به علت این رویداد تغییر کرده است.
«برایان روبیسون»، مدیر ارشد بازاریابی محصول در بلک بری عنوان کرد: یکی از چالش های پیش رو این است که خیلی از سازمان ها لپ تاپ کافی برای توانمندسازی همه کارمندان خود برای دورکاری ندارند.
روبیسون می گوید: ازاین رو سازمان ها باید به دستگاه هایی تکیه کنند که متعلق به آنها نیست و سازمان نمی تواند آنها را مدیریت یا به آنها اعتماد کند. همینطور سازمان ها از وقایعی که در شبکه خانگی می گذرد، اطلاعی ندارند.
روبیسون اظهار داشت: برای بهره ور بودن در خانه نخستین چیزی که مردم به آن احتیاج دارند، دسترسی ایمن به محیط شرکت است؛ بگونه ای که گویی در دفتر کار هستند.
شرکت ها به صورت سنتی برای اطمینان به دسترسی های مختلف از VPN ها استفاده می نمایند که این موضوع، قابلیت مشاهده همه چیز را در دستگاه شخصی در سیستم شرکتی و بالعکس فراهم می آورد.
تامپسون افزود: حال مبحث حائز اهمیت این است که هنگام استفاده از دستگاهی که مالک آن نیستید، باید به حریم خصوصی کارمندان احترام گذاشت.
پلتفرمی مانند BlackBerry’s Digital Workplace به کاربران اجازه می دهد تا از راه دور از راه یک محفظه امن، از دستگاههای شخصی خود برای دسترسی به برنامه های شرکت مورد نیاز خود استفاده کنند.
روبیسون توضیح داد: در صورت مدیریت برنامه ها، دیگر نیازی به مدیریت دستگاه ها نیست. تفاوت اساسی این است که شما برنامه ها و داده هایی را کنترل می کنید که می توانند به داخل و خارج از آنها منتقل شوند.
وی اضافه کرد: ما اهمیتی نمی دهیم که کاربر در قسمت شخصی دستگاه خود چه می کند. تنها مبحث حائز اهمیت این است که کاربر در بخش تجاری چه کاری انجام می دهد.
روبینسون اظهار داشت: حالا که کارکنان در خانه کار می کنند، افرادی که با آنها تعامل دارند و فرآیندهای کاری هم تغییر می کنند. زمانی که کارمندان از هم جدا هستند، حتی بیشتر هم کار می کنند.
وی تصریح کرد: مدیران همینطور متوجه می شوند که افرادی که در خانه کار می کنند می توانند به همان اندازه ای که در اداره کار می کنند، مثمر ثمر باشند.
روبینسون اضافه کرد: به تصور من مساله این نیست که کجا باید کار نماییم. بلکه فکر می کنم باید به واقعیتی برسیم که استعدادهای مناسب را بدون توجه به مکانی که هستند استخدام نماییم.
وی افزود: شرکت ها هم متوجه شده اند که دیگر مجبور نیستند هزینه ای برای تهیه فضاهای اداری گران قیمت بپردازند. این مورد شبیه تحولی است که تلفن همراه ایجاد کرد.

1400/07/01
11:41:19
0.0 /5
834
تگها: آینده , اینترنت , دستگاه , دیجیتال
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
آجاک : آینده پژوهی