برنامه های سال جاری جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت
به گزارش آجاک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن معرفی برنامه های جشنواره پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ این و اهتمام ویژه آن به توسعه فناوری و تعاملات صنعتی، از طریق اندازی وبسایت جامع هفته پژوهش برای نخستین بار اطلاع داد و اضافه کرد: مراسم روز پژوهش دانشگاه، دوشنبه ۲۲ آذرماه با حضور مقامات عالی کشوری برگزار می گردد.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر یونسیان در مورد معرفی این برنامه ها اظهار داشت: مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت، ساعت ۱۳: ۳۰ روز دوشنبه ۲۲ آذرماه، در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) و به صورت حضوری/ مجازی برگزار می گردد که در آن ضمن سخنرانی میهمانان ویژه و رئیس دانشگاه، گزارشی از فعالیت یک ساله پژوهش دانشگاه را عرضه و برنامه های آتی حوزه پژوهش را تبیین می کنم.
وی خاطرنشان کرد: به روال سالهای قبل، منتخبین پژوهش در بخش های برترین های تعاملات صنعتی، برترین های اعتبار پژوهشی، فعالیتهای قابل تقدیر و کارشناسان نمونه تقدیر می شوند. در کنار این مراسم و در سالن های جانبی مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) هم نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه طی دو روز دایر خواهد بود که افتتاح این نمایشگاه، در روز ۲۱ آذرماه انجام می شود.
دکتر یونسیان ضمن اشاره به برگزاری بیشتر از ۱۸ همایه (سیناپس) دانشگاه-صنعت، اضافه کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت از هشت دفتر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه درخواست کرده است هر کدام، چند رویداد هدفمند را برنامه ریزی کنند، بگونه ای که در انتها هر رویداد، ارتباط اساتید و آن صنعت برقرار و رویداد، منجر به پروژه شود. هدف این رویدادها در واقع، ایجاد همایه های صنعتی است و هدف از آن صرفاً سخنرانی نیست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ضمن اشاره به برگزاری بیشتر از ۷۰ رویداد و فعالیت درون دانشکده ای، اظهار داشت: سال جاری برای اولین بار، فعالیتهای درون دانشکده ای قابل ملاحظه ای را داریم و هر دانشکده، برنامه های خاص خویش را در چارچوب وبینار و سخنرانی تخصصی برنامه ریزی می کند. همینطور در بخش رویدادهای دانشجویی، نمایشگاهی از فعالیتهای انجمن های علمی دانشجویی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می شود.
سخنرانی های علمی سخنرانان برجسته بین المللی
وی تصریح کرد: سال جاری در بخش سخنرانی های علمی و کلیدی، سخنرانی کلیدی پروفسور کاظمی، استاد برجسته دانشگاه برکلی با مبحث "Physics-Based & Data-Driven Models for Biological Discovery & Medical Intervention" در تاریخ ۲۱ آذرماه و سخنرانی کلیدی پرفسور داد، استاد برجسته دانشگاه MIT با مبحث "مدل سازی کوید ۱۹: پاندمی یگانه، نتایج چندگانه" در تاریخ ۲۲ آذر و وبینار تخصصی دکتر کریمی، استاد برجسته دانشگاه کینگز کالج لندن با موضوع
"Transposable Elements: Friends or Foes" برای ۲۳ آذرماه در نظر گرفته شده است. همینطور سخنرانی پروفسور رحمیم با عنوان "Artificial Intelligence and Medicine: Opportunities، Challenges and Best Practices" برای روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه، برنامه ریزی شده است. سخنرانان مدعو یاد شده همگی از اساتید مطرح جهانی هستند و موضوعات روز دنیا را عرضه می دهند.
دکتر یونسیان اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران سال جاری هم در نمایشگاه بین المللی هفته پژوهش از ۲۳ تا ۲۷ آذرماه حضوری پررنگ خواهد داشت و در سالن شماره ۵ در غرفه ای به مساحت ۶۰ مترمربع، ۱۳۳ محصول و دستاورد فناورانه را در معرض بازدید قرار می دهد. همینطور حوزه نوآوری و توسعه فناوری هم با برگزاری بیشتر از ۶ رویداد به معرفی فرصت های این حوزه در دو شاخه اساتید و دانشجویان خواهد پرداخت. طرح مدرسه کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت در این رویدادها معرفی خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه مراسم روز پژوهش دانشگاه، از راه آپارات و LMS دانشگاه به صورت همزمان پخش می شود، خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند برای اطلاع از جزئیات برنامه های جشنواره پژوهش در بخش های مختلف رویدادهای حوزه نوآوری و توسعه فناوری؛ رویدادهای صنعتی؛ رویدادهای دانشجویی؛ سخنرانی های کلیدی و علمی؛ فعالیت دانشکده ها؛ گزارش عملکرد پژوهش؛ مراسم روز پژوهش و منتخبین پژوهش، به سایت هفته پژوهش دانشگاه به آدرس https: //rw.iust.ac.ir/ رجوع کنند.
منبع: آجاك
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره