تولید صنعتی هیدروژن از آب با کمک نور خورشید و فناوری نانو
به گزارش آجاک شرکت سان هیدروژن (SunHydrogen) همکاری جدیدی برای کمک به توسعه تولید هیدروژن انجام داده و فناوری تولید هیدروژن سبز مبتنی بر نانوذرات خویش را یک قدم به تجاری سازی نزدیک کرده است.
به گزارش آجاک به نقل از خبرگزاری ایرنا از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، سان هیدروژن اعلام نمود که پیشرفت مثبتی در مقیاس گذاری فناوری هیدروژن سبز مبتنی بر نانوذرات خود تجربه کرده است.
این شرکت با همکاری گروه اشمید و شرکت اینردوکس درحال توسعه فناوری خود است، فناوری که می تواند هیدروژن را با استفاده از نور خورشید و آب در مقیاس تجاری تولید نماید. در این همکاری، اشمید درحال توسعه فرایند و تجهیزات برای تولید هیدروژن است، در حالی است که اینردوکس بر فرایند الکتروشیمیایی ایجاد قالب های غیرمتخلخل روی لایه های شفاف برای رشد نانوذرات متمرکز شده است.
سان هیدروژن اعلام کرد، بعد از آزمایش چندین سورفکتانت جایگزین، تیم تحقیقاتی همکار این شرکت در دانشگاه آیووا با موفقیت یک جایگزین زیست تخریب پذیر را شناسایی کرده است که می تواند برای رشد نیمه هادی ها به حمام آبکاری اضافه شود. تیم تحقیقاتی دانشگاه آیووا همینطور به بهبود فرایند الکتروشیمیایی رسوب نیمه هادی ها ادامه می دهد.
چگالی فوتوالکتروشیمیایی که در شرایط آزمایشگاهی (بدون کاتالیزور) به دست آمده است، می تواند حداکثر بازده تبدیل نور خورشید به هیدروژن را به کمی بیشتر از ۱۷ درصد برساند.
یانگ، مدیرعامل سان هیدروژن، اظهار داشت: تیم تحقیقاتی ما در دانشگاه آیووا شیمی ساخت فناوری نانوذرات را از نظر زیست محیطی بدون صدمه رساندن به کیفیت نیمه هادی ها، فراهم نموده است و با این کار فرایند ما یک قدم به تجاری سازی شدن نزدیک تر شده است.
برخلاف سوخت های هیدروکربنی، مانند نفت، ذغال سنگ و گاز طبیعی که در صورت استفاده از آنها دی اکسیدکربن و دیگر آلاینده ها تولید و وارد اتمسفر می شود، استفاده از سوخت هیدروژن سبب تولید آب خالص بعنوان محصول جانبی می شود.
با بهینه سازی دانش الکترولیز آب در مقیاس نانو، نانوذرات توسعه داده شده در این شرکت با تقلید از فتوسنتز، نور خورشید را برای جداسازی هیدروژن از آب بهره برده و هیدروژن تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست تولید می کند.
سان هیدروژن با استفاده از روشی ارزان قیمت، هیدروژن تجدیدپذیر تولید می کند و می خواهد تا هیدروژن تجدیدپذیر تولیدشده را جهت استفاده در وسایل نقلیه الکتریکی مجهز به پیل سوختی عرضه نماید.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره